Τελικά η Κυβέρνηση ανακάλυψε ξαφνικά τους «ανύπαρκτους» πρόσφυγες σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
16 Αυγ, 2022

Μετά από τόσες μέρες μιας σύγχρονης τραγωδίας για τους πρόσφυγες που είχαν κακοποιηθεί και επαναπροωθηθεί παράνομα από τις ελληνικές αρχές και αφού πρώτα χάθηκε η ζωή της 5χρόνης Μαρίας, η Κυβέρνηση ανακάλυψε τους «ανύπαρκτους» πρόσφυγες σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο, κόντρα στην αφήγηση των ακροδεξιών τρολς της, του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και του υπόλοιπου φασιστικού εσμού.

Η κατάληξη μάλιστα αυτής της ανθρωπιστικής τραγωδίας «ντύθηκε» με επίσημες ανακοινώσεις «διάσωσης», αφού πρώτα είχε προηγηθεί όμως, ένας ακόμα διεθνής διασυρμός της χώρας μας από την «αξιόπιστη» κατά τα άλλα Κυβέρνηση της Μητσοτάκης Α.Ε..

Βέβαια ακόμα κι αυτή η «διάσωση» έχει διάφορες σκιές και θολά σημεία, μιας και φέρονται όσοι πλησίασαν τους πρόσφυγες από τις ελληνικές αρχές να είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν βρετανοί δημοσιογράφοι.

Τελικά το κράτος του κ. Μητσοτάκη λειτουργεί με όρους παρακράτους σε όλα τα πεδία;

Απαιτούνται απαντήσεις από την «επιτελική» Κυβέρνηση και τον ανεκδιήγητο κ. Μηταράκη που παραπλανούσε μέχρι και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, την ώρα που η Κυβέρνηση δεν συμμορφωνόταν σε 4 αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Ως πότε η σημερινή Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, όπως και όσες στήριξαν τις πολιτικές της Ε.Ε. (Κοινή Δήλωση Ε.Ε.-Τουρκίας κλπ) και όσοι χαιρέτιζαν τους φράχτες της ντροπής, του μίσους και του αίσχους, θα εγκληματούν στο όνομα μας, στο όνομα όλων των ευρωπαίων πολιτών, σε βάρος κατατρεγμένων ανθρώπων απαντώντας στην εργαλειοποίηση του Ερντογάν με περαιτέρω εργαλειοποίηση, πνιγμούς και μισανθρωπισμό;

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο