Συνεδριάζει η ΚΕ του ΜέΡΑ25 με θέμα το εκλογικό αποτέλεσμα

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Ιούλ, 2023

Το ΜέΡΑ25 είναι εδώ! Αύριο Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με θέμα το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει την γενικότερη αποτίμηση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο και φυσικά την αυτοκριτική, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον: την ανασύνταξη και την ανασυγκρότηση. Όλα αυτά σκιαγραφούνται στην Εισήγηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη προς την Κ.Ε., εισήγηση με την οποία τίθενται σειρά θεμάτων όπως: η «Ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων», «Το βάθεμα της συστημικής κρίσης διεθνώς και στην Ελλάδα», το «τί κάναμε λάθος;» ως ΜέΡΑ25 και το «Τι θα έπρεπε να έχουμε κάνει διαφορετικά;», «Τα επόμενα βήματα προς την Ανασυγκρότηση του ΜέΡΑ25 και την Ανασύνταξη του Αγωνιστικού Προοδευτικού Χώρου», συζήτηση που θα συνεχιστεί στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου και θα κορυφωθεί τον Δεκέμβριο στο 2ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25.

Ταυτόχρονα, η αυριανή Κ.Ε. θα διευρυνθεί σημαντικά, δεχόμενη στους κόλπους της ανένταχτους αγωνιστές του προοδευτικού χώρου και των κινημάτων, οι οποίοι δηλώνουν βροντερό παρών στην πορεία ανασυγκρότησης τόσο του ΜέΡΑ25, όσο και του ευρύτερου αγωνιστικού χώρου.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο