Συνάντηση της αντιπροέδρου της βουλής των Ελλήνων Σοφίας Σακοράφα με τον πανελλήνιο σύλλογο επαγγελματιών αθλητισμού και άσκησης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
22 Νοέ, 2022

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2022, η Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Σοφία Σακοράφα, βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25, ο τομεάρχης Κωνσταντίνος Χουλιάρας και το μέλος Αλίκη Κασσή του Τομέα Αθλητισμού, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο και το μέλος του πανελληνίου συλλόγου επαγγελματιών αθλητισμού και άσκησης κ.κ. Νικόλαο Γελαδά και Κωνσταντίνο Παπούλια.

Στην συνάντηση έγινε διεξοδική ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες Φυσικής Αγωγής, Άσκησης και αθλητισμού και οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής από ΤΕΦΑΑ. Ειδικότερα τονίσθηκε ότι δεν έχουν κατοχυρωθεί τα επαγγελματικά τους δικαιώματα με ένα σαφές νομικό πλαίσιο όπως έχει γίνει με άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές ώστε να υπάρξει μια εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία. Το ΜέΡΑ25 δεσμεύθηκε για κάθε αναγκαία συνδρομή και στήριξη στο αίτημα του ΠΣΕΑΑ να δημιουργηθεί το ΝΠΔΔ για τους αποφοίτους των ΤΕΦΑΑ της χώρας κατά τα πρότυπα των νομικών προσώπων που έχουν ως σκοπό την οργάνωση ενός επαγγέλματος και την ρύθμιση και παρακολούθηση της επαγγελματικής δραστηριότητας των προσώπων που την ασκούν.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο