Σβήνοντας φωτιές με επικοινωνιακή βενζίνη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Αυγ, 2021

H χώρα συνεχίζει εν μέσω καύσωνα-ρεκόρ, να μαστίζεται από καταστροφικές πυρκαγιές και αστοχίες στην εξασφάλιση ηλεκτροδότησης.
Για τη «λίστα Πέτσα» οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές από του μέσου ανθρώπου: οι πυρκαγιές, είτε υποβαθμίζονται σε έκταση, χρονική κάλυψη και συνέπειες, είτε πρώτη είδηση γίνεται ότι το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής. Αυτό ακριβώς δηλαδή που σε κάθε εγχειρίδιο δημοσιογραφίας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι είδηση, γιατι θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο, και να είναι είδηση μονάχα όταν αυτό δε γίνεται.

Λίγο πιο βαθιά στα υπόγεια του Επικοινωνιακού Μπούνκερ της κυβέρνησης, τα απειράριθμα προφίλ της «Ομάδας Αλήθειας» και αργόμισθα στελέχη, σκάβουν γραμμές οπισθοφυλακής για ανεύθυνους πολίτες που βάζουν πλυντήριο ή ερκοντίσιον, μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ΔΕΗ πρέπει πάσει θυσία να μένει ξεδοντιασμένη, γιατί η παροχή ενέργειας οφείλει να περάσει στα χέρια αετονυχηδων εντερπρενέρ.
Μετάθεση ευθυνών, επικοινωνιακή διαχείριση, κάθετη άρνηση για επένδυσεις σε δημόσιες υποδομές. Για συντομία: «Mητσοτάκης Α.Ε.».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο