Στο πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ μέλη του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25, Δραστηριότητα
21 Απρ, 2024

57 χρόνια μετά το απριλιανό πραξικόπημα, δεν ξεχνάμε- αγωνιζόμαστε! Ποτέ ξανά φασισμός!

Αντιπροσωπεία της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών στο πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ.

Στην εκδήλωση μνήμης παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Βασιλική Αθανασοπούλου, Νίκος Θεοχαράκης και Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλη και στελέχη του συνδυασμού, αποτίοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές κατά της αιματοβαμμένης δικτατορίας.

57 χρόνια μετά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, τιμούμε τους αντιστασιακούς και τη μνήμη των θυμάτων της χούντας, που δολοφονήθηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν από το καθεστώς των συνταγματαρχών.

Δεν ξεχνάμε τη δικτατορία και το αυταρχικό – μετεμφυλιακό – αντιδημοκρατικό πλέγμα εξουσίας και κατάλυσης των ελευθεριών που τη γέννησε. Επαγρυπνούμε για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και λαϊκών ελευθεριών που απειλούνται από την ανασυγκρότηση του φασισμού και του νεοναζισμού, αλλά και από τον αυταρχισμό της κυβέρνησης που φλερτάρει διαρκώς με την συνταγματική εκτροπή.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο