Σοσιαλισμός για τους ολιγάρχες – Ακρίβεια, Λιτότητα και φορολογική αφαίμαξη για τους πολίτες

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Οκτ, 2022

Η κατάσταση καθημερινά, ιδιαίτερα στα σουπερμάρκετ, φαντάζει όλο και πιο δύσκολη για την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, με την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο να αρνείται να στηρίξει επί της ουσίας τους χειμαζόμενους πολίτες, αλλά να πανηγυρίζει κιόλας που η φορολογική τους αφαίμαξη εντείνεται εν μέσω πληθωρισμού και ακρίβειας!

Επιπλέον 200 εκατομμύρια ευρώ το μήνα μας λέει το οικονομικό επιτελείο ότι είναι τα φορολογικά έσοδα. Μαζί με τους ολιγάρχες λοιπόν, που κερδίζουν κάθε μήνα τις γενναιόδωρες επιδοτήσεις της Μητσοτάκης Α.Ε., κερδίζει και η τρόικα επιπλέον έσοδα από την φορολογική αφαίμαξη των πολιτών πριν καν επιστρέψουν τα ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα.

Στον σοσιαλισμό για τους τραπεζίτες που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, προστίθεται και ο σοσιαλισμός για τους ολιγάρχες από ένα κράτος που δανείζεται υποθηκεύοντας το μέλλον των πολλών, από τους οποίους παίρνει κιόλας επιπλέον 200 εκατομμύρια το μήνα υπέρ της τρόικας. Η κοινωνία παραμένει, σαφώς, η τελευταία προτεραιότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο