Σέρνει στον πόλεμο την Ελλάδα ο Μητσοτάκης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
01 Φεβ, 2024

Η χώρα γίνεται στόχος αντιποίνων

Θα ήταν αδιανόητη η είδηση για εγκατάσταση αρχηγείου κατά των Χούθι στην Ελλάδα αν δεν είχαμε να κάνουμε με μια τόσο επικίνδυνη κυβέρνηση. Συνήθως μαθαίνουμε από τα αμερικανικά ΜΜΕ τις συμφωνίες της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ, όπως οι μεταφορές όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία κτλ.

Αυτή τη φορά η κυβέρνηση φέρθηκε πιο πονηρά. Διέδωσε πως είναι πρόταση του Ν. Δένδια να αναλάβει η χώρα μας τη διοίκηση της επιχείρησης εναντίον των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα. Προτείναμε, λέει, να εγκατασταθεί στη Λάρισα το στρατηγείο όλων των επιχειρήσεων. Και προφανώς, οι σύμμαχοί μας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ δέχτηκαν την πρότασή μας.

Ετσι πλέον η Ελλάδα βυθίζεται για τα καλά στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπεράσπιση των συμφερόντων των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Και βέβαια εις βάρος του λαού της Γάζας που συνεχίζει να σφαγιάζεται και να υπόκειται γενοκτονία.

Προειδοποιούμε πως η κυβέρνηση πλέον κάνει εγκληματικά βήματα εις βάρος της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εις βάρος της ιστορίας και της σταθερής φιλία του λαού μας με τον αραβικό κόσμο.

Ο Κ. Μητσοτάκης καθιστά πλέον και με την υπογραφή του τη χώρα στόχο αντιποίνων εμπλέκοντας τις Ενοπλες Δυνάμεις σε επικίνδυνα παιχνίδια χωρίς γυρισμό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο