Πόσο θα πληρώσει ακόμα ο λαός μας την υποκρισία και τον ενδοτισμό του κ. Μητσοτάκη στο ΝΑΤΟ;

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Απρ, 2022

Το τελεσίγραφο 22 ημερών της Gazprom προς την χώρα μας αναδεικνύει την ελεεινή εξάρτηση από το ΝΑΤΟ και την τεράστια υποκρισία του Πρωθυπουργού.

Εάν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κόψει τις αγορές φυσικού αερίου από την Gazprom, ιδού η Ρόδος, ας το κάνει. Το να συνεχίζει όμως από τη μία τις αγορές και από την άλλη να αποδεικνύει τον ενδοτισμό του στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αρνούμενος υποκριτικά να ανοίξει διπλό λογαριασμό στη Gazprom, συνιστά το άκρον άωτον της ελεεινής εξάρτησης, της μέγιστης υποκρισίας και, σε τελική ανάλυση, ακόμα και της ίδιας της ανοησίας.

Μια σειρά από χώρες, όπως η Αυστρία και άλλες, έχουν ήδη προχωρήσει στο άνοιγμα των σχετικών λογαριασμών για την δυνατότητα πληρωμής του φυσικού αερίου. Το ότι εδώ ο κ. Μητσοτάκης και το νατοϊκό τόξο προωθούν τα συμφέροντα του ακριβότερου LNG, κάνοντας τη χώρα μας, πέρα από αποικία των Βρυξελλών και του Βερολίνου, τώρα και αποικία του ΝΑΤΟ και της Ουάσιγκτον, είναι κάτι που δεν μπορεί να πληρώνει άλλο ο λαός μας.

Πόσο ακόμα να πληρώσουν οι πολίτες, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις τον ενδοτισμό του κ. Μητσοτάκη και του λοιπού νατοϊκού τόξο στο ΝΑΤΟ;

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο