Πιο πιθανό είναι να συνεργαστεί ο Μητσοτάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά ο Βαρουφάκης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
24 Μάι, 2024

Σχόλιο – απάντηση στις σημερινές αναφορές του Κ. Μητσοτάκη στη βουλή:

Εβρεχε τόσα πολλά λεφτά το 2015 που ο κόσμος ψήφισε με τα τσαρούχια τον ΣΥΡΙΖΑ για να μας γλιτώσει από τη νεροποντή χρημάτων που είχαν φέρει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς.

Ο Μητσοτάκης μιλά σαν να μην ήταν υπεύθυνα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα για την κρίση ούτε για την οικτρή διαχείριση της που την πληρώνουμε μέχρι και σήμερα. Ας μην ανησυχεί πάντως. Η ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά δεν πρόκειται να συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ της κωλοτούμπας και των μνημονίων. Εξάλλου, με αυτόν συμμάχησε ο Μητσοτάκης και το κόμμα του όταν συνομολόγησαν το 3ο μνημόνιο τον Αύγουστο 2015.

Ο κόσμος ξέρει ότι από τότε που “γλίτωσαν” από τον Βαρουφάκη και τις πολιτικές δυνάμεις που αντιστάθηκαν στα μνημόνια, η οικονομία της χώρας έχει παραδοθεί σε μια φούχτα ολιγαρχών, η δημόσια περιουσία έχει λεηλατηθεί, η ακρίβεια καλπάζει, ο μισθός δεν βγάζει τον μήνα, η στέγαση κατατρώει το εισόδημα, οι συνθήκες δουλειάς έχουν εξαχρειωθεί αλλά η δεξιά κοκορεύεται.

Όσες και όσοι δεν έχουν επωφεληθεί από τη φτώχεια των πολλών το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι να καταπιούν αμάσητα τα ψέματα του πρωθυπουργού παραγγελιοδόχου του ΝΑΤΟ και των ολιγαρχών.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο