Οι δυνάμεις καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη στο πλευρό του Μπίμπι

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
15 Μάι, 2021

Τη στιγμή που το καθεστώς Νετανιάχου συνεχίζει να δολοφονεί καθημερινά αμάχους παλαιστίνιους, η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη διέλυσε με αύρες, χημικά και κυνηγητό στα στενά, την συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον καλό σύμμαχο του μνημονιακού τόξου, Μπίμπι.

Άνδρες των ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη προσπάθησαν πολλές φορές να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, ανάμεσα στο οποίο και τη Νεολαία του ΜέΡΑ25 και δεν δίστασαν να πετάξουν χημικά και δακρυγόνα ακόμα και μέσα στην πλατεία της Πανόρμου, ενώ πραγματοποίησαν και αναίτιες προσαγωγές στον αίθριο χώρο ενός καφέ στην πλατεία.

Είναι η δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν την Τετάρτη) που οι δυνάμεις καταστολής της Κυβέρνησης διαλύουν μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό, έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ. Δεν μας κάνει καμία εντύπωση η τακτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, πάντα πρόθυμη να αγκαλιάσει κάθε φονικό καθεστώς της περιοχής, αρκεί να είναι «το δικό μας φονικό καθεστώς».

Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και να σταματήσει η Κυβέρνηση να υποθάλπει τα εγκλήματα σε βάρος των Παλαιστινίων.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο