Ο μόνος που αγνοεί πραγματικά την λαϊκή βούληση είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
10 Απρ, 2023

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κάλεσε τις ηγεσίες των προοδευτικών και αριστερών κομμάτων να αναλογιστούν τι θα συμβεί εάν αγνοήσουν τη λαϊκή βούληση σε περίπτωση νίκης του κόμματός του και συγχρόνως τι θα συμβεί στα υπόλοιπα κόμματα εφόσον η χώρα οδηγηθεί σε επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο άνθρωπος που ποδοπάτησε ξετσίπωτα το 62% του «Όχι» του ελληνικού λαού στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, τολμάει να απειλεί σήμερα όσους δήθεν θα «αγνοήσουν τη λαϊκή βούληση»! Στο σπίτι του κρεμασμένου καλύτερα να μην μιλάνε για σκοινί.

Επιπλέον, αυτός που αγνοεί τη λαϊκή βούληση και αρνείται, ακόμα και σήμερα να δεσμευτεί ότι θα πολεμήσει πραγματικά τη μνημονιακή πολιτική, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντίθετα, η ψήφος στο ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη είναι ρητή, συνειδητή λαϊκή εντολή για τον τερματισμό της λεηλασίας. Αυτήν την ψήφο δεσμευόμαστε να μην αγνοήσουμε, ασχέτως των εκβιασμών του κ. Τσίπρα. Είναι θλιβερό το επίπεδο στο οποίο έχει πέσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό για την ανάγκη μιας νέας μνημονιακής διακυβέρνησης του κόμματος του.

Τέλος, οι επιλογές του κ. Τσίπρα για την επόμενη μέρα φαίνονται ακόμα και από τις επιλογές του στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και στην στήριξη που θα παράσχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε δεξιές αυτοδιοικητικές επιλογές, οπότε ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο