Ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Όρμπαν και Ερντογάν επιτίθεται καθημερινά και τρομοκρατεί την κοινωνία

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Μαρ, 2021

Αναίτια βίαιη επίθεση πραγματοποίησαν οι κατασταλτικές δυνάμεις του κ. Χρυσοχοΐδη στο κέντρο της Αθήνας.

Αύρες, χημικά, δακρυγόνα και άγρια καταστολή ήταν η απάντηση της αυταρχικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά από κάλεσμα του νομικού κόσμου για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου σε βάρος του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επίθεση δέχθηκαν οι δικηγόροι στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης, νομικός κόσμος, φοιτητές, πλήθος κόσμου και μέλη της Νεολαίας του ΜέΡΑ25.

Ο Διοικητής της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις τόσο στους εκπροσώπους των δικηγόρων, όσο και στον εκπρόσωπο Τύπου του ΜέΡΑ25 και τον Συντονιστή της Νεολαίας του κόμματος, στις επανειλημμένες αιτιάσεις τους για την παρεμπόδιση της ενάσκησης του συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών κρυμμένος πίσω από μια «εντολή της ΕΛ.ΑΣ.».

Στη συγκέντρωση προπηλακίστηκε και ο Συντονιστής Νεολαίας του ΜέΡΑ25 Θωμάς Αχταρίδης και εξυβρίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μιχάλης Κριθαρίδης από τις «δημοκρατικές» δυνάμεις του κ. Χρυσοχοΐδη που του απάντησαν «τον μπούλ…».

Καταγγέλλουμε την άγρια καταστολή της Κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης ως άλλος Όρμπαν και Ερντογάν επιτίθεται καθημερινά και τρομοκρατεί την κοινωνία, τη στιγμή που μεθοδεύει τον πρώτο θάνατο απεργού πείνας στην Ευρώπη μετά την εποχή της Θάτσερ και πλιατσικολογεί στα δικαιώματα και την περιουσία των πολιτών.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο