Ο κ. Αγγελούδης υπέρ των εργολάβων πριν καν αναλάβει τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ανακοινώσεις Οργανώσεων
29 Οκτ, 2023

Τα χρήματα για τον Flyover να δοθούν για ενίσχυση των Μέσων Μεταφοράς

Πριν καν ξεκινήσει τη θητεία του ως δήμαρχος, ο Στέλιος Αγγελούδης δείχνει πως συντάσσεται με τους εργολάβους κι όχι με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης που στο παρελθόν έχει θητεύσει στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Όμιλο Μυτιληναίου, λέει μετεκλογικά πως “ήρθε η ώρα να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας” και αλλάζει τη θέση του για την κατασκευή της νέας ανατολικής περιφερειακής οδού (Flyover) — έργο που έχει αναλάβει η κοινοπραξία ΑΒΑΞ – Μυτιληναίου.

Για ένα ζήτημα για το οποίο έχουν υπάρξει κινητοποιήσεις, διαμαρτυρίες και προσφυγές στο ΣτΕ από κατοίκους και συλλογικότητες της περιοχής, η παράταξη του κ. Αγγελούδη προεκλογικά ζητούσε να ξεκινήσουν οι εργασίες μετά την παράδοση και λειτουργία της βασικής γραμμής του Μετρό. Λίγες μέρες μετά τις εκλογές όμως δηλώνει ξαφνικά πως αυτό δεν γίνεται.

Το ΜέΡΑ25 ξεκάθαρα συντάσσεται με τους κατοίκους και τις δυνάμεις που αγωνίζονται για να μην κατασκευαστεί αυτό το περιβαλλοντικά και κοινωνικά επιζήμιο έργο και διεκδικούμε τα χρήματα που προορίζονται για τον Flyover να δοθούν για ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, κάτι που αποτελεί πραγματική ανάγκη της πόλης, κι όχι εξυπηρέτηση ολιγαρχικών συμφερόντων.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο