ΜέΡΑ25: Ο αγώνας δεν σταματά!

Συνεντεύξεις - videos
01 Αυγ, 2021

Ήταν μια έντονη, αλλά συναρπαστική χρονιά για το ΜέΡΑ25.

Μπορεί η Μητσοτάκης Α.Ε. να μη μας άφηνε την πολυτέλεια να μην της αντιστεκόμαστε κάθε μέρα, δίνοντας τη μάχη μέσα κι έξω απ’ τη Βουλή, ενάντια στους εντολοδόχους της πιο παρασιτικής ολιγαρχίας που έχει γνωρίσει ο τόπος.

Μπορεί ο χειμώνας του lockdown να μας κράτησε μακριά τον ένα από τον άλλο, στερώντας μας για μεγάλο διάστημα τη ζωογόνο ζύμωση με τον κόσμο,

Αλλά δεν αφήσαμε τις δυσκολίες να μας καταβάλουν: Kαθημερινά φυτεύαμε το σπόρο της υπεύθυνης ανυπακοής, χτίσαμε σε γερές βάσεις τις οργανωτικές δομές μας, τελειοποιήσαμε τις θέσεις μας, ενισχύσαμε τους δεσμούς μας με τα κινήματα, αυξήσαμε τα μέλη μας, με κόσμο που αναγνωρίζει σ’ εμάς ότι λέμε αυτό που πιστεύουμε, και πιστεύουμε αυτό που λέμε.

Επιστέγασμα σε όλα αυτά, ήταν το Συνέδριό μας, το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25, στον εμβληματικό χώρο των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Ας το θυμηθούμε μέσα από αυτό το σύντομο βίντεο, στη σύντομη θερινή ανάπαυλα πριν από μια σεζόν όπου μας περιμένουν νέοι αγώνες, νέες προκλήσεις, και φυσικά, το 2ο μέρος του Συνεδρίου μας!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο