Νεολαία ΜέΡΑ25: Υπόθεση Ε. Αγαπηδάκη και Δ. Γιαννακόπουλου – Σε κοινή θέα η υπαγόρευση των κυβερνητικών πολιτικών από την ολιγαρχία

News
02 Οκτ, 2023

Το όνομα της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη, ενεπλάκη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στα γνωστά του βίντεο, σε μια υπόθεση που αφορά επιχειρηματικά συμφέροντα και δημόσιο χρήμα. Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της ΚΑΕ Παναθηναϊκόυ και εσχάτως της πλαζ Βάρκιζας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδίδει κατηγορίες επί πέντε λεπτά έναντι της Ειρήνης Αγαπηδάκη, διανθισμένες με αρκετές προσωπικές προσβολές εναντίον της, ότι ουσιαστικά προωθεί τα ιδιωτικά συμφέροντα άλλων κι όχι τα δικά του.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 “αναρωτιόμαστε”: γιατί αυτή η σιωπή για το θέμα, τόσο από την αναπληρώτρια υπουργό και την κυβέρνηση, όσο κι από τα ΜΜΕ; Η μόνη αντίδραση της Ε. Αγαπηδάκη ήταν τελικά να συμμορφωθεί με τα συμφέροντα του φαρμακοβιομήχανου, ανακαλώντας την αρχική της απόφαση!

Γενικότερα, από πού προκύπτει ότι ο κάθε κ. Γιαννακόπουλος μπορεί να προσβάλει έτσι μέλη της κυβέρνησης, και να επιβάλει τα συμφέροντά του; Κι όχι μόνο αυτός βέβαια. Θυμόμαστε τον κο Σαββίδης να υποδέχεται τον κ. Αυγενάκη και μπροστά στις κάμερες να του φέρεται σαν τον κατώτερο υπάλληλό του ή ο κ. Μαρινάκης να εκβιάζει μέσω του τηλεοπτικού του σταθμού κάθε φορά που νιώθει ότι τα συμφέροντά του θίγονται, ή δεν εξυπηρετούνται όσο θα ήθελε, για να είμαστε ακριβείς.

Φτάνει πια με την ολιγαρχία της χώρας!

Γνωρίζουμε ότι οι κυβερνητικές πολιτικές εδώ και χρόνια υπαγορεύονται από μεγαλοεπιχειρηματίες και τα νομικά τους γραφεία. Πλέον, ξεδιάντροπα, αυτή η “υπαγόρευση” λαμβάνει χώρα σε κοινή θέα.

Νεολαία ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο