Νεολαία ΜέΡΑ25: Οι σημερινές κινητοποιήσεις η καλύτερη απάντηση στην κ. Κεραμέως

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
11 Οκτ, 2021

Οι σημερινές μεγάλες κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κάθε πόλη της χώρας, είναι η απάντηση της εκπαιδευτικής κοινότητας στην χειρότερη Υπουργό Παιδείας που γνώρισε ο τόπος.

Μετά τις αγωγές που κατέθεσε η κ. Κεραμέως στην ΑΔΕΔΥ και στην ΟΛΜΕ για το δικαίωμα στην απεργία και την αποχή των εκπαιδευτικών, το τεράστιο πλήθος που γέμισε τους δρόμους και τα συντριπτικά μεγάλα ποσοστά απεργιών στα σχολεία, αποδεικνύουν πως η Υπουργός Παιδείας απέτυχε και βαθμολογήθηκε με μηδέν.

Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές/φοιτητές στέλνουν το δικό τους μήνυμα και παλεύουν για ένα άλλο, καλύτερο σχολείο και Πανεπιστήμιο, απέναντι στην ιδιωτικομανία και την εξαθλίωση που επιβάλει η κ. Κεραμέως. Παλεύουμε και διεκδικούμε καλύτερους όρους σπουδών, αύξηση της χρηματοδότησης και δικαίωμα στην απεργία/αποχή.

Δεν συναινούμε στην τιμωρητική αξιολόγηση που προωθεί η Κυβέρνηση. Δε δεχόμαστε να βαθμολογήσουν τα σχολεία και τους καθηγητές μας, αυτοί που χρεοκόπησαν την χώρα και οδήγησαν στη συγχώνευση και στο κλείσιμο εκατοντάδες σχολικές μονάδες.

Δίνουμε ραντεβού στις επόμενες μάχες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Μαζί μπορούμε! Μαζί νικάμε!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο