Νεολαία ΜέΡΑ25: Μεγάλη αντιφασιστική νίκη η καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Οκτ, 2020

Η χθεσινή ημέρα θα μείνει στην ιστορία ως μια μεγάλη νίκη του Αντιφασιστικού κινήματος και των δημοκρατικών πολιτών. Η απόφαση του δικαστηρίου μετά από 5,5 χρόνια και πολλές ώρες δικάσιμων ήταν ξεκάθαρη:

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί Εγκληματική Οργάνωση. Η μεγαλειώδης συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών και το πανηγυρικό κλίμα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, μετατράπηκαν σε δευτερόλεπτα σε δάκρυα, κυνηγητό μέσα στα στενά και κόσμο να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης και οι ανεξέλεγκτοι αστυνομικοί του αποφάσισαν να διαλύσουν την γιορτή της δημοκρατίας, πνίγοντας στα δακρυγόνα και τα χημικά τον συγκεντρωμένο κόσμο και βρέχοντάς τον με τις πολυδιαφημισμένες Αύρες (αγορά της προηγούμενης κυβέρνησης). Η υποκρισία όμως του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν έχει τελειωμό.

Αμέσως μετά, την διάλυση της συγκέντρωσης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών έβγαλε ανακοίνωση -σε συνεννόηση, προφανώς, με την πολιτική της ηγεσία, τον κ. Χρυσοχοΐδη- κάνοντας λόγο για 150 βόμβες μολότοφ και δεκάδες ζημιές σε αστυνομικά οχήματα. Η Κυβέρνηση εξαπατά και κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν υφίσταται.

Με την απόφασή της η Κυβέρνηση, να εμποδίσει τον Αντιφασιστικό κόσμο να χαρεί την ιστορική απόφαση και νίκη-καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας, μας δείχνει ξεκάθαρα το πως θα κινηθεί ο κ. Μητσοτάκης το επόμενο διάστημα. Δεν υπάρχει δικαίωμα χαράς στους καταπιεσμένους, δεν υπάρχει το δικαίωμα να αποδράσει ο λαός από την μίζερη καθημερινότητα του.

Την ίδια ώρα που θα πετυχαίνει νίκες, ο κ. Μητσοτάκης είτε θα στέλνει μάνικες που θα βρέχουν τον κόσμο, είτε θα ρίχνει τεράστιες ποσότητες χημικών, είτε ΜΑΤ και Αστυνομικές δυνάμεις να τρομοκρατούν τον αγωνιζόμενο λαό. Τίποτα δεν μπορεί να αμαυρώσει την χθεσινή ημέρα.

Η Χρυσή Αυγή είναι Εγκληματική Οργάνωση και η θέση της είναι στη φυλακή. Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 από αύριο θα συνεχίσουμε τον αντιφασιστικό μας αγώνα γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει. Για να ξεριζώσουμε αυτές τις φασιστικές και αυταρχικές λογικές και να τεθούν στο περιθώριο μια για πάντα οι αντιλήψεις που τρέφουν το αυγό του φιδιού.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο