Νεολαία ΜέΡΑ25: Καλή επιτυχία στους/στις υποψήφιους/ες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
13 Ιούν, 2021

Αύριο, Δευτέρα 14/6 ξεκινούν για τους/τις υποψήφιους/ες των Γενικών Λυκείων οι Πανελλαδικές εξετάσεις, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Μετά από μια σκληρή και δύσκολη χρονιά, αποκλεισμένοι από τους φυσικούς χώρους τους, οι μαθητές/τριες της 3ης Λυκείου θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ψυχοφθόρα διαδικασία, μέσω της οποίας θα κληθούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τις αντοχές τους.

Στην πραγματικότητα οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν έχουν τον χαρακτήρα, ουσιαστικής ανάδειξης και αναγνώρισης των πραγματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων των υποψηφίων μαθητών/τριών. Αλλά πρόκειται για έναν απάνθρωπο διαγωνισμό που καλλιεργεί ανταγωνισμό ανάμεσα σε συνομηλίκους.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, καλή επιτυχία, καλή δύναμη, και καλά αποτελέσματα σε όλες και όλους, τις υποψήφιες και τους υποψηφίους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Να πετύχουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους.

Να μην ξεχνούν πως τίποτα δεν τελειώνει μετά τις εξετάσεις, οι πανελλαδικές είναι μόνο η αρχή για το μακρύ ταξίδι της ζωής. Το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς.

Ο νους όλων μας σε εσάς, αυτές τις μέρες. Γιατί γνωρίζουμε τις δυσκολίες και αντιλαμβανόμαστε τα εμπόδια που συναντήσατε τη φετινή χρονιά, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και των αλλαγών που επηρέασαν την προετοιμασία σας.

Νεολαία ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο