Νεολαία ΜέΡΑ25: Η σωστή πλευρά της Ιστορίας για την Κυβέρνηση είναι ο ξυλοδαρμός διαδηλωτών που ζητούν ειρήνη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
09 Απρ, 2022

Η Κυβέρνηση άλλη μια φορά μας επιβεβαίωσε πως η απάντηση σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση θα είναι η καταστολή. Η σημερινή αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων στην αντιπολεμική διαδήλωση και ουσιαστικά σε κόσμο που βρισκόταν σε μια πορεία ειρήνης, είναι επιλογή δυναμιτισμού του ήδη επιβαρυμένου κλίματος.

Δε μας ξαφνιάζει η επιλογή της Κυβέρνησης να ρίξει χημικά και να ξυλοκοπήσει κόσμο στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να υπολογίσει ούτε τους διερχόμενους πεζούς.

Απ’ ότι φαίνεται για την Κυβέρνηση “η σωστή πλευρά της Ιστορίας” είναι να δίνεται βήμα σε ναζί στο Κοινοβούλιο και να καταστέλλονται αντιπολεμικές κινητοποιήσεις.

Από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ως τον τελευταίο αστυνομικό, που συμμετείχε στην σημερινή καταστολή της ειρηνικής διαδήλωσης, δεν περιμένουμε καμία ανάληψη ευθύνης, μιας και σύσσωμο το κυβερνητικό μπλοκ έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανο για κάτι τέτοιο και είναι συνειδητή επιλογή ο περαιτέρω αυταρχισμός απέναντι στους πολίτες.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 θα συνεχίσουμε να αρθρώνουμε αντιπολεμικό λόγο, καταδικάζοντας τη ρωσική εισβολή αλλά και απαιτώντας να σταματήσει η παροχή στρατιωτικού υλικού και οπλισμό στον Ουκρανικό στρατό.

Όχι στον πόλεμο.
Καμία εμπλοκή της Ελλάδας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο