Νεολαία ΜέΡΑ25: Η Κυβέρνηση δεν παίρνει στα σοβαρά την έξαρση της πανδημίας και επιτίθεται στην κοινωνία

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
02 Νοέ, 2021

Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση επέλεξε να υιοθετήσει μια ακόμη σειρά ανεδαφικών, ανεφάρμοστων, αυταρχικών χωρίς ουσία μέτρων αντιμετώπισης της έξαρσης της πανδημίας.

Ενώ τα κρούσματα σημείωσαν νέο ημερήσιο ρεκόρ η Κυβέρνηση, δια στόματος του Υπουργού Υγείας, επιμένει στην προσπάθεια εξαναγκασμού και όχι πειθούς των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας. Μεταφέροντας τις ευθύνες και το βάρος στους πολίτες, κάνοντας τους καταστηματάρχες ελεγκτές. Την ίδια ώρα που οι εκκλησίες θα λειτουργούν ανεξέλεγκτα, χωρίς υγειονομικά μέτρα.

Καμία αναφορά για τη δημιουργία του απαραίτητου δημόσιου δικτύου δωρεάν μαζικών τεστ, για προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού και αύξηση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ, που καταρρέει εν μέσω πανδημίας.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 απαιτούμε, εδώ και τώρα, από την Κυβέρνηση μόνιμες προσλήψεις υγειονομικών, επίταξη των ιδιωτικών κλινών ΜΕΘ, δωρεάν test για όλες/όλους τους πολίτες, αλλά και την ανάληψη της ευθύνης για την καταστροφική πορεία της πανδημίας, ώστε να σταματήσει επιτέλους ο σκόπιμα καλλιεργημένος διχασμός των πολιτών, που οδηγεί στην ύπαρξη μεγάλου αριθμού ανεμβολίαστων.

Οι ώρες είναι κρίσιμες, οι ζωές που χάνονται δεκάδες καθημερινά, δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα αιτήματα για τις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο