Συνάντηση Εργασίας στη Νέα Σμύρνη

Δραστηριότητα
11 Νοέ, 2018


Συνοδοιπόροι,

Όπως θα έχετε διαπιστώσει από τις τελευταίες δράσεις μας (πανελλαδική περιοδεία, εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και  Κρήτη)  το ΜέΡΑ25 έχει ξεκινήσει δυναμικά την προετοιμασία για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Μετά την πρώτη Αθηναϊκή εκδήλωση/παρουσίαση του εκλογικού μας προγράμματος στην Κυψέλη, σειρά παίρνει ο Νότιος Τομέας:

Την Κυριακή 11/11/2018 στις 12:00 η τοπική ομάδα Β3 (Νοτίου Τομέα) Αθήνας του ΜέΡΑ25 διοργανώνει στον κινηματογράφο “Σπόρτινγκ” (Κ. Παλαιολόγου 18, Ν. Σμύρνη)  συνάντηση μελών και υποψηφίων μελών, με θέμα την οργάνωση του κόμματος στην πορεία μας προς τις εκλογές. Πυρήνα της συζήτησης θα αποτελέσει η κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Την εκδήλωση θα ανοίξει με σύντομη τοποθέτηση ο Γραμματέας του κόμματος κ Γιάνης Βαρουφάκης.

Συνοδοιπόροι, είναι στο χέρι όλων μας και αυτή η εκδήλωση να στεφθεί με επιτυχία, ώστε να προσελκύσουμε και νέα μέλη να πυκνώσουν τις τάξεις μας. Η ευκαιρία είναι ιδανική για να φέρετε όσους από τον περίγυρό σας θεωρείτε ότι θα ενδιαφέρονταν για το εγχείρημά μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και τις θέσεις μας, ότι θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε το διερευνητικό ενδιαφέρον σε ενεργή συμμετοχή!

Θα σας δούμε όλους την Κυριακή!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο