Ναταλί Χατζηαντωνίου: Τακτική επικοινωνιακής ανάφλεξης από τον κ. Κούγια ώστε πίσω από τον καπνό να κρύβεται ο Λιγνάδης

Ράδιο ΜέΡΑ
08 Ιούν, 2022

Στην εκπομπή «Το στίγμα της ΜέΡΑς» και στη Μπούλικα Μιχαλοπούλου, μίλησε σήμερα, Τετάρτη 8 Ιούνη, η δημοσιογράφος της «Εφ.Συν» και του Ρ/Σ «στο Κόκκινο», Ναταλί Χατζηαντωνίου, και αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου Κούγια, βάσει της οποίας εμφανίζεται σαν «επικεφαλής του κυκλώματος που έστησε τη σκευωρία» κατά του πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για μία τακτική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και εκφοβισμού των θυμάτων και των μαρτύρων από τον κ. Κούγια. «Πρόκειται για τακτική πρόκλησης επικοινωνιακής ανάφλεξης ώστε πίσω από τον καπνό να κρύβεται ο Λιγνάδης. Μιλάμε για προσπάθεια μετατόπισης του ενδιαφέροντος και της συζήτησης από τα βασικά θέματα που απασχολούν την δίκη», σημειώνει η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζει, δε, ότι από την αρχή της δίκης Λιγνάδη υπήρχαν κύκλοι στοχοποίησης, αρχικά των θυμάτων και στη συνέχεια των μαρτύρων, των δημοσιογράφων και των δικηγόρων που έγραφαν ή μιλούσαν για το θέμα, και προσθέτει: «Δέχτηκα και εγώ μία τρομακτική επίθεση με ψεύδη και συκοφαντίες τελείως ατεκμηρίωτη. Ο κύριος Κούγιας καλείται να τεκμηριώσει αυτές τις συκοφαντίες. Αν θέλει ας με καλέσει ως μάρτυρα ή ας μου κάνει μήνυση πράγμα που μέχρι τώρα δεν έχει πράξει… Τώρα, δε θα απαντήσω στην τακτική του κ. Κούγια, δεν θα κινηθώ νομικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα το πράξω στο άμεσο μέλλον».

Το metoo είναι μία απόπειρα απελευθέρωσης, αποδέσμευσης των θυμάτων από τις ενοχές τους, σημειώνει η Ν. Χατζηαντωνίου για να υπογραμμίζει το τι ακριβώς θέλει να πράξει με τη στάση του και τις πράξεις του, εντός και εκτός δικαστηρίου: «O κ. Κούγιας συντριβεί από μόνος του το metoo και στέλνει μήνυμα ότι όποιος τολμήσει να μιλήσει ή να γράψει για τα θέματα αυτά που καταγγέλλονται θα λοιδορηθεί, θα συκοφαντηθεί και θα φάει λάσπη ατεκμηρίωτη».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο