ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Μεσσηνίας: Βρισκόμαστε τρίτη φορά αντιμέτωποι με την καταστροφή και το βανδαλισμό του εκλογικού περίπτερου – Οι φασιστικές πρακτικές δεν μας τρομάζουν

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
12 Ιούν, 2023

Καταγγέλλουμε ότι για τρίτη φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την καταστροφή και το βανδαλισμό του εκλογικού περίπτερου του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη το οποίο είναι τοποθετημένο μετά από άδεια στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Η αστυνομία για άλλη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μετά από δύο επώνυμες καταγγελίες που έγιναν στις 25 Μαΐου και στις 7 Ιουνίου και αφορούσαν τις δύο προηγούμενες καταστροφές του εκλογικού περιπτέρου και τους φόβους που εκφράστηκαν ότι πιθανόν οι καταστροφές να επαναληφθούν, δεν μπόρεσε όχι μόνο να βρει τους υπεύθυνους, αλλά ούτε καν να προστατέψει ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Οι φασιστικές αυτές πρακτικές δεν μας τρομάζουν. Όσο και αν κάποιοι ενοχλούνται από τη φωνή μας εμείς θα συνεχίσουμε, θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους ώστε στις 25 Ιουνίου το Μέρα25- Συμμαχία για τη Ρήξη να βρίσκεται στη Βουλή.

ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Μεσσηνίας

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο