Το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Α’ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την έντονη προσπάθεια απαγόρευσης μοιράσματος προεκλογικού υλικού

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
15 Ιούν, 2023

Το ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ Α΄ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την έντονη προσπάθεια να απαγορεύσουν σε αντιπροσωπεία του, στην οποία μάλιστα συμμετείχε και η υποψήφια βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Χαραλαμπίδου Δέσποινα, να μοιράσει προεκλογικό υλικό στους εργαζόμενους δημόσιων επιχειρήσεων όπως η ΕΥΑΘ (οδού Αγγελάκη), το Εθνικό Κτηματολόγιο, αλλά και η ΔΕΗ. Προσπάθεια, η οποία προφανώς απέτυχε, αφού δε μπορεί να γίνει αποδεκτή σε καμιά περίπτωση η απαγόρευση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.

Μετά τον αποκλεισμό εκπροσώπων-υποψηφίων του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ από συστημικά κανάλια, μετά το πρόστιμο των 15.900 του κ. Μπακογιάννη επειδή «ρύπαινε» το προεκλογικό υλικό μας το Δήμο Αθηναίων, έρχεται τώρα και η απαγόρευση, μέσω των ανθρώπων της Security που υπάρχει σε κάθε χώρο, να αποκλειστεί η «φωνή» του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ και η δυνατότητα να κοινωνήσει τις προτάσεις του στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους.

Η απόλυτη φίμωση των πολιτικών θέσεων που ενοχλούν την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και τα οικονομικά συμφέροντα που εκπροσωπεί, η επιβολή σιγής στους εργασιακούς χώρους που τους κατάντησαν γαλέρες και η παράλληλη μονοφωνία στα συστημικά ΜΜΕ, που εκφράζουν την «απόλυτη αλήθεια» του ενός και μοναδικού, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Το έδειξε και η αντίδραση των εργαζομένων, στους περισσότερους εργασιακούς χώρους, οι οποίοι, αναγνωρίζοντας τη θετική συμβολή, τη συμμετοχή και τη διαχρονική στήριξη των μελών της αντιπροσωπείας στους αγώνες τους, αντέδρασαν, στηρίζοντας τη δίκαιη επιμονή τους να μοιράσουν το προεκλογικό υλικό.

ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Α’ Θεσσαλονίκης

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο