ΜέΡΑ25 Δυτικής Αττικής: ΟΧΙ στη μετατροπή του Θριασίου Νοσοκομείου σε νοσοκομείο αποκλειστικά για νοσηλεία ασθενών με COVID!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
01 Απρ, 2021

Η πολιτική της κυβέρνησης δυστυχώς επιδεινώνεται όσο πιο πολύ αποτυχαίνει, και δεν λαμβάνει υπόψη πλέον ούτε τις ανάγκες του πληθυσμού που δεν πάσχει από Covid-19 αλλά ούτε και των εργαζόμενων στα νοσοκομεία που με αυτές τις επιλογές επιβαρύνει.

Σε μία βιομηχανική περιοχή όπως το Θριάσιο Πεδίο που κάθε μέρα γίνονται εργατικά ατυχήματα, σε μια περιοχή που εξυπηρετεί τουλάχιστον 150.000 ανθρώπους, σε μια περιοχή που φιλοξενούνται μετανάστες σε δομές, ένα νοσοκομείο κλείνει και γίνεται αποκλειστικά νοσοκομείο COVID!

Αντί να έχουν προσληφθεί γιατροί των ανάλογων ειδικοτήτων και να έχουν επιταχθεί έγκαιρα οι  ιδιωτικές δομές, η κυβέρνηση προτιμά τώρα να θέτει ένα ολόκληρο νοσοκομείο εκτός λειτουργίας για άλλες παθήσεις!!!

Το ΜέΡΑ25 Δυτικής Αττικής στηρίζει τον αγώνα των διαμαρτυρόμενων γιατρών και εργαζομένων του Θριασίου Νοσοκομείου, και προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι χρεώνεται ακέραιο το βάρος των αρνητικών συνεπειών των πολιτικών της στον τοπικό πληθυσμό.

ΜέΡΑ25 Δυτικής Αττικής

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο