ΜέΡΑ TV: Η πιλοτική μας ωριαία εκπομπή με καλεσμένο τον Κώστα Γαβρά

Συνεντεύξεις - videos
13 Απρ, 2020

Το ΜέΡΑ-TV είναι γεγονός. Στα βήματα του DiEM-TV που έχει ήδη φιλοξενήσει προσωπικότητες όπως η Saskia Sassen, ο Noam Chomsky, ο πατέρας του Julian Assange και πολλοί άλλοι (στα αγγλικά βέβαια), το ΜέΡΑ25 φέρνει στο ελληνόφωνο κοινό συζητήσεις που υπερβαίνουν τα τετριμμένα, τα κομματικά, τις ποταπές αντιπαραθέσεις – συζητήσεις που, αντίθετα, αναφέρονται στα μεγάλα πολιτιστικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά ζητήματα.

Μια πρώτη γεύση είναι η πιλοτική εκπομπή του ΜέΡΑ-TV Κατάσταση Πολιορκίας με προσκεκλημένο μου τον Κώστα Γαβρά. Όπως θα δείτε, επιλέξαμε να μην μιλήσουμε ούτε για το ADULTS IN THE ROOM ούτε για την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα – αλλά, αντίθετα, μιλήσαμε για τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα και στη Γαλλία, για τις επιρροές του, την κινηματογραφική του μέθοδο, την Μισέλ, τον κινηματογράφο γενικά και, βέβαια, την Ευρώπη.

Το ΜέΡΑ-TV, προς το παρόν, η Κατάσταση Πολιορκίας θα εκπέμπει κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00. Επειδή το επόμενο είναι Μεγάλο Σάββατο, ξεκινάμε πάλι κανονικά το Σάββατο 25 Απριλίου στις 20.00.

Ο κατάλογος των προσκεκλημένων, σας υπόσχομαι, θα είναι και απροσδόκητος και συναρπαστικός.

Συντονιστείτε!

Πηγή: yanisvaroufakis.eu

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο