Μ. Κριθαρίδης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης αντί να απολογείται σήμερα και να ζητήσει μία συγγνώμη, επιτίθεται κιόλας στην αντιπολίτευση και τους πολίτες

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Μαρ, 2021

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορούσε και έπρεπε να ανοίξει το στόμα του σήμερα ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήταν για να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για αυτή την πρωτοφανή βία που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες από τις κατασταλτικές του δυνάμεις.

Αντ’ αυτού ο Υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη του κ. Μητσοτάκη, όχι απλώς δεν βρήκε μία συγγνώμη να μας πει, αλλά εξαπέλυσε και επίθεση στην αντιπολίτευση, στο ΜέΡΑ25 και τους δημοκρατικούς πολίτες που ανησυχούν πραγματικά με τα όσα βλέπουν καθημερινά πλέον από το καθεστώς Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη.

Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο βέβαια από έναν Υπουργό εντεταλμένο της Αμερικανικής Πρεσβείας, που επί δικής του θητείας και πάλι καταπατήθηκαν βάναυσα και πρωτοφανώς τα ανθρώπινα δικαιώματα με την διαπόμπευση τότε των οροθετικών γυναικών, και που καταδίκαζε με την κοινοβουλευτική του ψήφο τον ελληνικό λαό στα Μνημόνια που ούτε καν έμπαινε στον κόπο να διαβάσει.

Αυτό είναι το ποιόν του κ. Χρυσοχοΐδη, που αποδεικνύει καθαρά ότι αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως Υπουργού προστασίας της κυβέρνησης από τον πολίτη.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο