Μ. Κριθαρίδης: Ο ακροδεξιός τσεκουράτος Υπουργός του κ. Μητσοτάκη ουσιαστικά καταργεί τη δυνατότητα πολιτογράφησης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
29 Απρ, 2021

Πόσος ακροδεξιός μισανθρωπισμός θα μπορούσε να χωρέσει άραγε σε μια Υπουργική Απόφαση της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη; Άφθονος αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα προωθεί ο τσεκουράτος Υπουργός του ο κ. Βορίδης.

Μετά την ψήφιση του ήδη κατάπτυστου νόμου για την πολιτογράφηση του κ. Θεοδωρικάκου που θεσμοθετούσε τον απόλυτο παραλογισμό και την τεράστια δυσκολία να πολιτογραφηθεί κάποιος ως Έλληνας πολίτης, έρχεται τώρα ο κ. Βορίδης να αποτελειώσει κάθε τέτοια δυνατότητα.

Με μια άθλια υπουργική απόφαση που θα ζήλευε κάθε ακροδεξιό και μισανθρωπικό καθεστώς, θεσπίζονται ακόμα και εισοδηματικά -ταξικά δηλαδή- κριτήρια για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Θα πρέπει δηλαδή οι αιτούντες να έχουν για μια σειρά ετών εισόδημα περί τις 8.000 ευρώ ετησίως ώστε να μπορούν να αιτηθούν.

Αλήθεια κ. Βορίδη ποιος Έλληνας πολίτης σήμερα, όχι απλώς μετανάστης ή πρόσφυγας, μετά από 11 χρόνια των μνημονίων με τα οποία έχετε διαλύσει τα πάντα, λαμβάνει σταθερά ετησίως το ανωτέρω ποσό;

Αποδεικνύεται λοιπόν για μια ακόμα φορά ότι το πρόβλημα τους δεν είναι αν κάποιος είναι πρόσφυγας ή μετανάστης, αλλά αν είναι πλούσιος ή φτωχός, διότι ο κάτοχος 250.000 ευρώ αγοράζει την golden visa του ετέρου ακροδεξιού Υπουργού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, κ. Γεωργιάδη στο λεπτό, χωρίς καμία χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία με αυστηρά κριτήρια!

Ντρέπεται και η ντροπή με αυτές τις διατάξεις, ο κ. Μητσοτάκης όμως φαίνεται πως όχι; Δεν μας είπαν όμως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, με εντολή του γίνονται όλα αυτά τα άκρως «ευρωπαϊκά»; Να αποσυρθούν άμεσα αυτές οι αθλιότητες.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο