Μ. Κριθαρίδης: Καθημερινό όργιο καταστολής από τη Μητσοτάκης Α.Ε. – Νέα επέμβαση των ΜΑΤ στον Ελαιώνα

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Αυγ, 2022

Συνεχίζεται το όργιο καταστολής από τη Μητσοτάκης Α.Ε. με νέα βίαιη επέμβαση των ΜΑΤ στην προσφυγική δομή στον Ελαιώνα με σκοπό την εκκένωση της. Ο αυταρχισμός της Κυβέρνησης των YποKλοπών, έχει γίνει πλέον καθημερινότητα.

Δεν αρκεί που έχουν βάλει στρατιές πάνοπλων ματατδήδων και όχι μόνο, για να φυλάνε όλο το 24ώρο τις λαμαρίνες και τα συρματοπλέγματα στο εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων. Δεν αρκεί που στέλνουν τα ΜΑΤ για να συνοδεύουν απεργοσπάστες, να κάνουν πλάτη στην εργοδοσία και να συλλαμβάνουν συνδικαλιστές στη «Μαλαματίνα». Στέλνουν τις δυνάμεις καταστολής να τσακίζουν τους πρόσφυγες στις προσφυγικές δομές, όταν «δεν τους εντοπίζουν» στον Έβρο!

Το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη, οι πρακτικές του παρακράτους και οι πάνοπλοι μαινόμενοι του κ. Θεοδωρικάκου, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όσες και όσους αντιδρούν στα κοινωνιοκτόνα σχέδια της Κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει πως επειδή είναι Αύγουστος, θα περάσει μια σειρά από άθλια πράγματα αιφνιδιάζοντας το κίνημα και την κοινωνία. Πλανάται πλάνην οικτράν. Να αποχωρήσουν άμεσα τα ΜΑΤ από τον Ελαιώνα.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο