Μ. Κριθαρίδης: Η Κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί την τροπολογία του ΜέΡΑ25 για μορατόριουμ στις αποσυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
09 Απρ, 2022

Το κύμα της ακρίβειας οξύνεται δραματικά, η ανασφάλεια εντείνεται και το μέλλον γίνεται όλο και πιο ζοφερό και αβέβαιο, ειδικά για τα ευάλωτα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επειδή δεν είναι κερδοσκόποι ολιγάρχες, δεν περιλαμβάνονται στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το ΜέΡΑ25 κατέθεσε τροπολογία προς όφελος της κοινωνίας, όχι των κερδοσκόπων μαυραγοριτών του ρεύματος: ΚΑΜΙΑ διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τουλάχιστο για τους επόμενους 3 μήνες. Η κυβέρνηση οφείλει να τη νομοθετήσει ΧΘΕΣ.

Είναι ζωτικής σημασίας για την κοινωνία, αλλά και για την οικονομία, να προστατευτεί η κοινωνική συνοχή και να μην αφεθούν οι πολίτες βορά στις κερδοσκοπικές ορέξεις των ολιγαρχικών καρτέλ της ενέργειας. Περιμένουμε την στάση της Κυβέρνησης και των υπόλοιπων κομμάτων. Αν η Μητσοτάκης Α.Ε. όμως, αρνηθεί να νομοθετήσει την απαγόρευση των διακοπών ρεύματος για τα φτωχότερα νοικοκυριά, θα αποδείξει πόσο κυνικά υπηρετεί τη βούληση των παρασίτων της ολιγαρχικής αισχροκέρδειας.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο