Μ. Κριθαρίδης: Επιστροφή στον μεσαίωνα με την πολιτεία να εκδικείται τους κρατούμενους από την Κυβέρνηση Όρμπαν-Μητσοτάκη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
09 Δεκ, 2020

Το νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα από την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή για τις ρυθμίσεις ζητημάτων σωφρονισμού είναι αναχρονιστικό και σαδιστικό στον πυρήνα του, γνήσιο τέκνο μιας «Ορμπανικής κοπής» κυβέρνησης.

Με τον περιορισμό των αδειών και της μεταγωγής σε αγροτικές φυλακές, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι δεν προτίθεται απλώς να επιβάλλει τον εργασιακό μεσαίωνα, αλλά και τον σωφρονιστικό.

Με τη «Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής» της «άριστης» κ. Νικολάου, μια διεύθυνση που κανονικά θα έπρεπε να υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, δημιουργείται ένα κράτος εν κράτει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Με τη σφραγίδα του κ. Χρυσοχοϊδη, του ανθρώπου που βαρύνεται με την καταπάτηση δικαιωμάτων των οροθετικών, η χώρα μας, το δικαϊκό της σύστημα και η σωφρονιστική πολιτική της οπισθοδρομεί σε «λογικές» μιας πολιτείας που εκδικείται τους κρατούμενους.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο