Μ. Κριθαρίδης: Ενώ μέχρι και η Εκκλησία ζητά πλέον τεστ από τους πιστούς, ο κ. Πλεύρης επιμένει ότι είναι ανέφικτο και παράλληλα απειλεί

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Νοέ, 2021

Παρά το γεγονός ότι μέχρι και η ίδια η Εκκλησία εξέδωσε σύσταση για την ύπαρξη αρνητικού τεστ σε όσους πιστούς δεν έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να εισέλθουν σε θρησκευτικούς ναούς, η Κυβέρνηση και μάλιστα ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας επιμένουν στο ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. «Είναι πρακτικά αδύνατο η Πολιτεία να υποχρεώσει τους ναούς να κάνουν τέτοιους ελέγχους» είπε ο κ. Πλεύρης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, την ώρα εξήγγειλε 8.000 αστυνομικούς για αυστηρούς ελέγχους από αύριο και απειλούσε πως «όσοι παρανομούν θα το μετανιώσουν».

Αυτή είναι δυστυχώς η πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας την ώρα που αυτή καλπάζει: αντιφάσεις, παλινωδίες, απειλές και διαφορετικά μέτρα και σταθμά ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Οι πολίτες ωστόσο χρειάζονται πραγματική θωράκιση απέναντι τόσο στην πανδημία, όσο και στις εγκληματικές επιλογές της Μητσοτάκης Α.Ε. να παίζει με τις ζωές των πολιτών και τη δημόσια υγεία, τη στιγμή που έχει αφήσει κιόλας το ΕΣΥ να καταρρέει υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο