Κλέων Γρηγοριάδης: Ποια δουλειά ολοκλήρωσαν ακριβώς τα ΜΑΤ στα νησιά;

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Φεβ, 2020

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης από το βήμα της Βουλής χθες ανέφερε πως τα ΜΑΤ δεν επέστρεψαν από τα νησιά λόγω των όσων διαδραματίστηκαν εκεί τις τελευταίες μέρες, αλλά επειδή όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “ολοκλήρωσαν το έργο τους”, επιβεβαιώνοντας το κυβερνητικό αφήγημα που από το πρωί της ίδια μέρα η Κυβέρνηση προσπαθούσε να εξυφάνει.

Στη συνέχεια ζήτησε και πήρε τον λόγο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 και Βουλευτής Β΄1 Αθηνών Κλέων Γρηγοριάδης και αναρωτήθηκε ευλόγως ποιο ακριβώς είναι το έργο που ολοκλήρωσαν και επιτέλεσαν τα ΜΑΤ; Γιατί το έργο που όλοι είδαμε, είναι ένα έργο που περιέχει ξυλοδαρμούς, απόπειρα πυρκαγιάς σε δάσος, σπάσιμο ατομικής ιδιοκτησίας ανυποψίαστων πολιτών. Αν λοιπόν η Κυβέρνηση σοβαρά θέλει να υποστηρίζει ότι τα ΜΑΤ αποχώρησαν συντεταγμένα αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, πρέπει να μας εξηγήσει ακριβώς ποιο είναι αυτό το έργο, γιατί εμείς το μόνο που είδαμε είναι η προσπάθεια καταστροφής δύο νησιών και των νησιωτών μας.

Προηγουμένως σε τοποθέτηση του ο Κλέων Γρηγοριάδης από το βήμα της Βουλής μίλησε για τον συστηματικό και καθόλου τυχαίο, αλλά αποφασισμένο και με πρόγραμμα ξυλοδαρμό των νησιωτών από την Κυβέρνηση, με την απόβαση των ΜΑΤ στα νησιά -μια Οργουελική εικόνα-. Αυτή είναι η “τήρηση της τάξης” στην οποία πιστεύει η Κυβέρνησης με την οποία έχει “πετύχει” τη δημιουργία ενός εμφυλιοπολεμικού κλίματος σε μόλις μήνες διακυβέρνησης. Και όλα αυτά επειδή η Κυβέρνηση αρνείται να συγκρουστεί για άλλη μια φορά με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης “φλερτάρει” ισχυρά με το ενδεχόμενο να σπάσει κάθε ρεκόρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε χρόνο για πτώση Κυβέρνησης από την ανάληψη της εξουσίας.

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο