Οσοι καταδικάζονται σε καταναγκαστική αεργία και σε περιορισμό των ελευθεριών τους… και η κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόβσκι

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
16 Δεκ, 2020

«Κωδικός 7: πιθανότητα προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό»

Ψάχνουμε το παραπάνω στη λίστα κωδικών του 13033, διαφορετικά, όσο και αν εξανίσταται το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού…. «κάτι τρέχει με τη Μαρέβα».

Όπως έγινε γνωστό, η Πρωθυπουργική σύζυγος έγραψε στα ουδέποτε παλαιά υποδήματά της την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες, για να βρεθεί αρκετούς νομούς μετά την Πάρνηθα, συνοδεία στελεχών του οίκου Dior, στην Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου, σε χτυπητή αντίθεση με τις αφρισμένες ανακοινώσεις εναντίον πολιτικών αρχηγών που μετακινούνταν προς τη Βουλή για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, όχι μόνο κάλυψε το Υπέρκομψο σουλάτσο, αλλά σε έντονο ύφος νουθετούσε όσους το έκαναν καν θέμα, μια και ο συγχρωτισμός (άλλη μια απαγορευμένη λέξη για τους πολίτες) της κυρίας Μητσοτάκη-Γκραμπόβσκι με τα στελέχη του οίκου Dior έγινε για να «ερευνήσουν, ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα, με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία».

«Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κυρία Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια» καταλήγει η ανακοίνωση.

Επισήμως λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτούς που στερούνται τα οικεία τους πρόσωπα, που καταδικάζονται σε καταναγκαστική αεργία και σε περιορισμό των ελευθεριών τους.

…και την κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόβσκι.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο