Η κοινωνία και η οικονομία δεν μπορούν να περιμένουν άλλο την Μητσοτάκης Α.Ε. – Καταργήστε τώρα το Χρηματιστήριο της Ενέργειας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Απρ, 2022

Λαϊκά νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μετά από 12 χρόνια μνημονίων, 2 και πλέον χρόνια πανδημίας και σχεδόν 1 χρόνο πληθωρισμού και ακρίβειας, έρχονται τώρα αντιμέτωποι με τον τρόμο των φουσκωμένων λογαριασμών, λογαριασμών που δεν μπορούν να πληρώσουν και κατά συνέπεια συμπαρασύρουν και όλο το υπόλοιπο κόστος ζωής.

Στον αντίποδα η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη το μόνο που κάνει, για να απαντήσει σε αυτές τις αγωνίες και τις πραγματικές ανάγκες για την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, είναι να τους κοροϊδεύει με μια δήθεν στήριξη, την οποία δεν έχει δει κανένας και καμία -πέρα από τις διακηρύξεις- στην πράξη.

Η κοινωνία όμως και η οικονομία δεν μπορούν να περιμένουν άλλο την Μητσοτάκης Α.Ε., που αναμένει μια δήθεν ευρωπαϊκή λύση, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτές οι «ευρωπαϊκές λύσεις» ή δεν έρχονται ποτέ ή, ακόμα κι αν έρθουν, θα είναι ήδη «πολύ αργά και πολύ λίγο».

Χρειάζεται εδώ και τώρα κατάργηση του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας και της Οριακής της Τιμολόγησης που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόζει με ζήλο η ΝΔ, για να μπορέσουν πραγματικά να ανασάνουν οι χειμαζόμενοι πολίτες, οι εργαζόμενοι, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις.

Όσο η Κυβέρνηση αρνείται να το κάνει, ωθεί συνειδητά μια χώρα που έχει βιώσει στο «πετσί» της τη μία κρίση μετά την άλλη, στον αφανισμό, μόνο και μόνο για να προστατευτούν συγκεκριμένα ολιγαρχικά παράσιτα που κερδοσκοπούν στις πλάτες των καταναλωτών.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο