Η ευγνωμοσύνη του κ. Μητσοτάκη προς τους πυροσβέστες είναι γνωστή από την εποχή που τους έβρεχε με τις αύρες και τους έδερνε με τα ΜΑΤ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
21 Ιούλ, 2022

Το Παίδων Πεντέλης -που προσπάθησε πολλές φορές να απαξιώσει και να κλείσει η Κυβέρνηση- επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός για να δει ως πού έφτασε η καταστροφική πυρκαγιά και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες.

Βέβαια η ευγνωμοσύνη του κ. Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης του απέναντι στους πυροσβέστες είναι γνωστή από την εποχή ακόμα που είχε στείλει τα ΜΑΤ για να τους ξυλοφορτώσουν και τις αύρες για να τους βρέξουν επειδή ζητούσαν μονιμοποίηση των εποχικών συναδέλφων τους και ορισμένα αυτονόητα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μην κινδυνεύουν στις ηρωικές πραγματικά, μάχες που δίνουν.

Αντί λοιπόν, για ψεύτικες και υποκριτικές ευγνωμοσύνες από τον Πρωθυπουργό, ας κάνει η Κυβέρνηση έστω και τώρα όλες εκείνες τις απαραίτητες μόνιμες προσλήψεις και μονιμοποιήσεις του απαραίτητου προσωπικού για την δασοπροστασία και την πυροπροστασία κι ας τους προμηθεύσει με σύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα για να μην χρειάζεται ούτε αυτοί να εξαντλούνται κάθε φορά, ούτε η χώρα να κατακαίγεται.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο