Η εγκληματική πολιτική της Μητσοτάκης Α.Ε. στο χώρο της δημόσιας υγείας αποκαλύπτεται καθημερινά

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
16 Μαρ, 2022

Έγγραφο του ΕΟΔΥ που φέρει την υπογραφή του Προέδρου του Θεοκλή Ζαούτη και απευθύνεται στον Θάνο Πλεύρη, αποκαλύπτει πως από τους 26.635 νεκρούς στη χώρα μας από την αρχή της πανδημίας, οι 16.519 πέθαναν εκτός ΜΕΘ. Ενώ ακόμα αναφέρεται, ότι η μέση διάρκεια παραμονής των διασωληνωμένων ασθενών εκτός ΜΕΘ, (ανεξάρτητα από την έκβαση τους αν δηλαδή μπήκαν στη συνέχεια σε ΜΕΘ, απεβίωσαν ή εξήλθαν από το νοσοκομείο) ήταν 4,7 μέρες.

Καθημερινά πλέον, αποκαλύπτονται οι εγκληματικές ευθύνες της πολιτικής της Μητσοτάκης Α.Ε. στο χώρο της δημόσιας υγείας εν μέσω πανδημίας, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, όπως αποδεικνύεται και από τα επίσημα κυβερνητικά και διοικητικά έγγραφα -πέραν των επιστημονικών εκθέσεων Τσιόδρα-Λύτρα κλπ.-, να χάνουν τη ζωή τους επειδή η Κυβέρνηση επέλεξε συνειδητά και εγκληματικά, να μην ενισχύσει το ΕΣΥ ούτε και μέσα στην φονική πανδημία.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πλεύρης ετοιμάζονται να επιτεθούν ακόμα περισσότερο στο ΕΣΥ, με τα σχέδια τους για ΣΔΙΤ στη δημόσια υγεία, για χειρουργεία με όρους ιδιωτικών κλινικών και άλλα τέτοια τινά, που κάνουν τους κλινικάρχες να τρίβουν τα χέρια τους και τους πολίτες και τους υγειονομικούς να αγανακτούν με όσα προωθεί η Μητσοτάκης Α.Ε. ως επιστέγασμα των μνημονιακών πολιτικών αποψίλωσης του ΕΣΥ.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο