Γ. Βαρουφάκης από το Αιγάλεω: Στις 25 ΜέΡΑ25 ξανά στη Βουλή, όχι για τα αξιώματα, αλλά για τους ανθρώπους

Δραστηριότητα
18 Ιούν, 2023

Στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη παρουσία του Επικεφαλής, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αφού αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις των γερμανικών μέσων για την δράση του λιμενικού στο ναυάγιο στην Πύλο και την δέσμευση του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη να ασκήσει κάθε θεσμική και κινηματική πίεση για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι εγκληματικές ευθύνες, όπου υπάρχουν.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Βουλευτής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κρίτων Αρσένης ανέφερε για το ναυάγιο στην Πύλο πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να μην επαναληφθούν αυτά τα εγκλήματα. “Το ΜέΡΑ25 σημαίνει κάτι για να μπορεί να υπάρχει αύριο ανυπότακτη αριστερά” και συμπλήρωσε πως είναι πολύ κοντά η είσοδος μας στη Βουλή, αλλά θα κριθεί ψήφο – ψήφο. “Θα ανατρέψουμε τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη να μείνει η φωνή που τους ενοχλεί εκτός Βουλής” κατέληξε ο Κρίτων Αρσένης.

Από την πλευρά της η υποψήφια Βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής Μαρία Απατζίδη ανέφερε πως την επόμενη Κυριακή δίνουμε μάχη για την επιβίωση του λαού μας, της δημοκρατίας μας και της πατρίδας. “Πρέπει να είμαστε όλες και όλοι παρόντες” τόνισε η Μαρία Απατζίδη.

Τέλος, ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρθηκε στην δήθεν σταθερότητα του κ. Μητσοτάκη με την οποία συνεχίζουν να φεύγουν οι νέοι στπ εξωτερικό. “Εμείς έχουμε καταφέρει να συγκλίνουμε με ανθρώπους και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συνεχίζουμε με το κείμενο στήριξης 66 ανθρώπων που βρίσκονταν ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα” ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης. “Στις 25 ΜέΡΑ25 ξανά στη Βουλή, η μεγάλη επιστροφή, όχι για τα αξιώματα, αλλά για τους ανθρώπους” κατέληξε ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο