Ελευθερώστε τον Τζούλιαν Ασάνζ: Όλοι/ες στη συγκέντρωση στη Βρετανική Πρεσβεία, Σάββατο 8/10, 1:30μμ

Δραστηριότητα
07 Οκτ, 2022

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ, ως ΜέΡΑ25 καλούμε όλες και όλους, αύριο, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:30 το μεσημέρι, έξω από την Βρετανική Πρεσβεία (Πλουτάρχου 1, Μετρό Ευαγγελισμός) για να ζητήσουμε την απελευθέρωση του συνιδρυτή των WikiLeaks.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Τζούλιαν Ασάνζ βρίσκεται στη φυλακή, γιατί πληρώνει με την αφαίρεση της ελευθερίας του, την δημοσίευση πληροφοριών εγκλημάτων της Αμερικανικής Κυβέρνησης, όπως οι χιλιάδες άμαχοι νεκροί στο Ιράκ λόγω της επέμβασης των ΗΠΑ, σημαντικά σκάνδαλα χρηματισμού κρατικών υπηρεσιών και πολιτικών, αλλά και στοιχεία παρακολουθήσεων πολιτών από Κυβερνήσεις. Με λίγες μικρές πληροφορίες κατάφερε και κατέρριψε το αφήγημα της Δύσης για τα περί λεγόμενων φιλελεύθερων δημοκρατιών.

Αύριο, Σάββατο 8/10, την ίδια ώρα με πολλές και πολλούς, στη Μεγάλη Βρετανία, θα βρεθούμε έξω από την Βρετανική Πρεσβεία για να υπερασπιστούμε την ελευθερία του τύπου και την δημοσιογραφία, για να σωθεί η ζωή του Τζούλιαν Ασάνζ, που βρίσκεται φυλακισμένος εδώ και 12 χρόνια.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο