Εκλογές Νεολαία ΜέΡΑ25: Ολοκληρώθηκαν οι εσωτερικές διαδικασίες εκλογής του Κεντρικού Συμβουλίου και του Συντονιστή της Νεολαίας ΜέΡΑ25

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
17 Απρ, 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες της Νεολαίας ΜέΡΑ25, με την εκλογή του 1ου (μεταβατικού) Κεντρικού Συμβουλίου και του Συντονιστή.

Μετά τον περασμένο Νοέμβριο (13/11/21) που πραγματοποιήθηκε η 1η Οργανωτική Συνδιάσκεψη, στην οποία ψηφίστηκαν τα πρώτα πολιτικά κείμενα της Νεολαίας ΜέΡΑ25 και ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας, σύμφωνα με το καταστατικό του ΜέΡΑ25. Ήρθε η στιγμή η Νεολαία να κάνει το επόμενο βήμα για την πλήρη συγκρότηση της, με την εκλογή του πρώτου της συλλογικού πολιτικού οργάνου.
Η Νεολαία ΜέΡΑ25 έχει καταφέρει όλο το προηγούμενο διάστημα να βρεθεί δυναμικά στις μεγάλες πολιτικές αναμετρήσεις της εποχής. Με παρουσία στις κοινωνικές διεκδικήσεις, στηρίζοντας και συνομιλώντας με τα κινήματα, με τους μαζικούς χώρους και τη νέα γενιά. Καταθέτοντας πολλές φορές τη δικιά της ανάλυση και πρόταση, η Νεολαία πρωταγωνίστησε με την συμμετοχή της στο δρόμο, σε δύσκολες συγκυρίες.
Πάνω στα προτάγματα που χαράξαμε συνεχίζουμε την πάλη μας. Αναβαθμίζοντας την δράση μας στους κοινωνικούς χώρους, στα κινήματα και τους χώρους δουλειάς. Για μια άλλη κοινωνία με προοπτική και ελπίδα. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια, δημοκρατία και αλληλεγγύη. Με τις αξίες της ελευθερίας, της ισηγορίας, της αυτοοργάνωσης και της χειραφέτησης.
Μέσα από καθολική διαδικτυακή ψηφοφορία, το 1ο (μεταβατικό) Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΜέΡΑ25 απαρτίζεται (αλφαβητικά) από τους:
– Αχταρίδης Θωμάς
– Βαρβαρέσσος-Δρόσος Θοδωρής
– Γαρδέλης Κωνσταντίνος
– Γεωργούλας Νεκτάριος
– Καράμπελας Πολυχρόνης
– Κουτίνος Αναστάσιος
– Μαραγκού Ιόβη
– Πλασκασοβίτη Αναστασία
– Σακαρετσάνου Άννα
Στη θέση του Συντονιστή της Νεολαίας ΜέΡΑ25, επανεκλέχθηκε, ο Θωμάς Αχταρίδης.
Στην 1η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μοιράστηκαν οι ρόλοι και οι ευθύνες των μελών του ΚΣ και το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΜέΡΑ25, τα πολιτικά προτάγματα και η στρατηγική της οργάνωσης.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο