Ε. Έντμαν: Ικανοποιήθηκε το αίτημα των παρόχων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Ίντερνετ για τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμολογίων

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
13 Ιούν, 2023

Ικανοποιήθηκε το αίτημα των παρόχων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Ίντερνετ για τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμολογίων, με αποτέλεσμα τα τιμολόγια μας να αυξηθούν – αλλά μετά το πέρας των εκλογών φυσικά, μην τυχόν και θιχτούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης.

Όταν για τέσσερα χρόνια το ΜέΡΑ25 απαιτούσε την τιμαριθμική αναπροσαρμογή των κατώτατων μισθών ούτως ώστε να μπορούν οι πολίτες να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους ανάγκες οι οποίες λόγο του πληθωρισμού καλπάζουν, η κυβέρνηση σφύριζε αδιάφορα. Φυσικά, μιας και μιλάμε για κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το ίδιο αίτημα από τις πολυεθνικές της τηλεφωνίας έγινε δεκτό, σε άλλο ένα παράδειγμα σοσιαλισμού για τους πλούσιους και ανεξέλεγκτου καπιταλισμού για όλους τους άλλους.

Η Μητσοτάκης ΑΕ ετοιμάζεται για άλλη μια τετραετία-πικνικ για γύπες, τους οποίους δεν θέλει να ενοχλήσει κανείς στο γεύμα τους . Γι’ αυτό, στην τετραετία πως μας περιμένει, χρειαζόμαστε τη δυνατή και ανένδοτη φωνή του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη Βουλή να αποκαλύπτει τα ψέματα τους και να τους χαλάει τα σχέδια. Στις 25 ψηφίζουμε ΜέΡΑ25.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη,  Έρικ Έντμαν

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο