Διήμερη επίσκεψη και συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη

Συνεντεύξεις - videos
23 Ιούν, 2020

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου ο πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του MέΡΑ25 κ.Γιάνης Βαρουφάκης στη 1 το μεσημέρι απο τα γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Θεσσαλονίκη (Λέοντος Σοφού 6, 2ος όροφος) θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους της Βόρειας Ελλάδας. 

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 για την προστασία των πολιτών από τις επιπτώσεις της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης, με την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας επι των θεσμικών εργαλείων του Ελληνικού δημοσίου.

Ο κ.Βαρουφάκης στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης 24/6 στις 9 π.μ. θα επισκεφθεί το ΙΚΑ στην Πύλη Αξιού και θα έχει συνομιλίες με εκπροσώπους των κέντρων Υγείας της Βόρειας Ελλάδας και στη συνέχεια στις 10.30 π.μ. θα μεταβεί στα αρχαία Βενιζέλου(μετρό) όπου θα ενημερωθεί από εκπροσώπους των αρχαιολόγων και την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ενημερωθεί από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης.

Την Πέμπτη 25/6 στις 9.15 π.μ. θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να παραδοθεί ιατρικός εξοπλισμός στη ΜΕΘ στα πλαίσια του ΜέΡΑ Αλληλεγγύης.

Υγ. Τα μέσα ενημέρωσης που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διαδικτυακή συνέντευξη τύπου την Τετάρτη το μεσημέρι στη 1 μ.μ. να αποστείλουν απαντητικό email με το όνομα του δημοσιογράφου που θα συμμετέχει, το email του και ενα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο