Διαπιστευτήρια από τα κόμματα του νατοϊκού τόξου στον αγγελιοφόρου του πολέμου κ. Μπλίνκεν – Συμμετέχουμε στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
21 Φεβ, 2023
Στην Ελλάδα υπερτιμούμε τις επισκέψεις και τα λεγόμενα των Υπουργών Εξωτερικών των ΗΠΑ, όταν η πραγματική εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, προέρχεται από το βαθύ κράτος τους. Οι επισκέψεις, λοιπόν, αυτές, πρακτικά δεν έχουν καμία σημασία, γίνονται για εθιμοτυπικούς λόγους, ενώ δείχνουν απλώς την βαθιά εξάρτηση της χώρας μας και την δουλικότητα των μνημονιακών κομμάτων στο αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι με την κ. Νούλαντ.
Ο κ. Μπλίνκεν, λοιπόν, δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένας αγγελιοφόρος του πολέμου, με τα κόμματα του νατοϊκού τόξου (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) να του δίνουν διαπιστευτήρια, ενώ το μήνυμα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ είναι σαφές με αποδέκτες τους λαούς του κόσμου: εκκίνηση εμπορικού, ψυχρού πολέμου με την Κίνα και πριμοδότηση του «δεύτερου μετώπου» του πολέμου δηλαδή στην Ουκρανία. Καμία απολύτως προώθηση της ειρήνης και της έναρξης ειρηνευτικών συνομιλιών.
Στον αντίποδα αυτών των πολεμοχαρών «συμμάχων» μας, η Κίνα είναι η μόνη μεγάλη δύναμη στον κόσμο που προχωράει αυτή την στιγμή σε μια πρόταση για έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών. Την ώρα δηλαδή, που η στρατηγική των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ είναι ο πόλεμος και η απόρριψη κάθε είδους ειρηνευτικής συνομιλίας, η Κίνα μιλάει για ειρήνη και για ανάγκη έναρξης ειρηνευτικών συνομιλιών και διαδικασιών.
Ο λαός μας απέναντι σε αυτούς τους πολεμοχαρείς και σε όσους συναγελάζονται μαζί τους (κ. Μητσοτάκης που συνάντησε τον κ. Μπλίνκεν χθες και κ. Τσίπρας που τον συνάντησε σήμερα) απαντάει με μαζικά αντιπολεμικά συλλαλητήρια στα οποία καλεί και το ΜέΡΑ25 απόψε στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια, στέλνοντας το μήνυμα της Ειρήνης κόντρα σε όσους προωθούν τον πόλεμο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο