Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di) στην ΕΡΤ Σερρών

Συνεντεύξεις - videos
07 Ιούν, 2024

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di), υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά τόνισε πως ο συνδυασμός έχει σαφείς και εφαρμόσιμες θέσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, μεταξύ αυτών η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή των μισθών, ο μηδενικός ΦΠΑ στα τρόφιμα, το σπάσιμο των καρτέλ κ.α.

«Ο κόσμος υποφέρει, η διαμαρτυρία εκφράζεται καθημερινά από τους πολίτες. Διαμαρτύρονται οι πάντες, ειδικά οι μικρομεσαίοι π.χ. για το φορολογικό σύστημα με τα τεκμήρια ενώ οι τιμές των καυσίμων και της ενέργειας είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη» είπε μεταξύ άλλων περιγράφοντας την εικόνα που πήρε από όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνοντας σχεδόν την περιοδεία που πραγματοποίησε σε πολλές πόλεις στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα αλλάξουμε την Ευρώπη, ωστόσο θα είμαστε εκεί για να τους ενοχλήσουμε, για να αποκαλύψουμε τα ψέματά τους. Για να πάρουμε θέση για τα μεγάλα θέματα της ζωής μας αλλά κυρίως για την Ειρήνη στην Ευρώπη αλλά και για να σταθούμε στο πλευρό της Παλαιστίνης.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο