«Σημασία έχει το “έσχες” των πολιτών» – Ο Θανάσης Πετράκος στο ΙΟNΙΟΝ fm

Συνεντεύξεις - videos
06 Ιούν, 2024

Συνέντευξη στο IONION FM της Δυτικής Ελλάδας και στην εκπομπή “Πρωινή Περίπολος”, με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολόκα παραχώρησε ο Θανάσης Πετράκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά.

Ο Θανάσης Πετράκος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην διαφαινόμενη αποχή από τις εκλογές. «Δεν είναι αντίσταση στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της κυβέρνησης η αποχή» τόνισε ο ίδιος θυμίζοντας όλα όσα επέβαλαν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί στην Ελλάδα, τα σιδηρόφραχτα μνημόνια, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και άλλα πολλά.

Για όλα αυτά πρέπει να πάνε οι πολίτες τις κάλπες και να καταψηφίσει αυτές τις πολιτικές.

«Η Ευρώπη έχει λεφτά για αγορά όπλων και για παροχές στον Ζελένσκι την ώρα που δεν έχει να δώσει στους αγρότες και στους πολίτες της Ελλάδας που ένας στους 4 είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας» είπε μεταξύ άλλων.

Σχολιάζοντας την δημόσια αντιπαράθεση για τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών ο κ. Πετράκος τονίζει: «Εμας αυτό που μας νοιάζει είναι το έσχες των πολιτών. Το 85% των πολιτών δεν έχει στις τράπεζες ούτε 5.000 ευρώ. Αυτό έχει σημασία και είναι αποπροσανατολιστική κάθε άλλη κουβέντα», είπε ο ίδιος ενώ κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να πάρει αυστηρά μέτρα για τον έλεγχο των τιμών στα supermarket αλλά και για την πάταξη του καρτέλ στο ρεύμα.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο