Νεολαία ΜέΡΑ25: Όλοι οι Ναζί στη Φυλακή!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Ιούν, 2024
Χαιρόμαστε με την είδηση ότι ο καταδικασμενος ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει στην φυλακή μετά από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας.

Παράλληλα θεωρούμε ότι ως κομμάτι του αντιφασιστικού κινήματος, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Όπως γνωρίζουμε ήδη από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής τον Οκτώβριο του 2020, το φαινόμενο του φασισμού θα συνεχίσει να επιβιώνει και να γιγαντώνεται ανεξάρτητα από την φυλάκιση ή μη, των ηγετικών προσώπων του. Κάτι το οποίο βλέπουμε και σήμερα με την παρουσία τριών ακροδεξιών κομμάτων στο ελληνικό κοινοβούλιο και την εμφάνιση όλο και περισσότερων σχηματισμών σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πρόκειται για μια ιδεολογία που πρέπει διαρκώς να πολεμάμε σε κάθε πεδίο της ζωής μας, ειδικά σε περιόδους κρίσης όπου οι ολιγάρχες ψάχνουν για ένα μόρφωμα ακίνδυνο για τα συμφέροντα τους, όπου μπορεί να διοχετευθεί η λαϊκή αγανάκτηση.

Όπως δείχνουμε ενεργά εδώ και χρόνια, σε αυτή την μάχη θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, ενάντια στο δηλητήριο της άκρας δεξιάς. Στους χώρους εργασίας, στις σχολές και στις γειτονιές μας θα πολεμάμε ενάντια στον Φασισμό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο