Από τα μαγκάλια του 2013 στις ξυλόσομπες 2021, τα εγκλήματα των μνημονιακών Κυβερνήσεων συνεχίζονται με θύματα μικρά παιδιά

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
15 Δεκ, 2021

Τραγική κατάληξη είχε για 2 παιδιά πολυμελούς οικογένειας στο Καματερό η προσπάθεια να ζεσταθούν την εποχή της διακυβέρνησης της Μητσοτάκης Α.Ε. μετά από πυρκαγιά που προκλήθηκε από τη ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσαν τα δύο παιδιά ηλικίας 12 και 13 ετών με τραγικό αποτέλεσμα να απανθρακωθούν.

Δυστυχώς η ενεργειακή φτώχεια που βιώνει στο σύνολό του ο ελληνικός λαός ξυπνά δυσάρεστες μνήμες από τα αντίστοιχα περιστατικά με τα μαγκάλια των πρώτων μνημονιακών χρόνων, που οι πολιτικές των «βάστα Γερούν» έφεραν.

Σήμερα που η Κυβέρνηση κομπάζει για το ξεπούλημα της ΔΕΗ και την κερδοφορία που αυτή έφερε σε κάθε είδους «επενδυτικό», αρπακτικό ταμείο μαζί με την τρομακτική ανατίμηση στην ηλεκτρική ενέργεια, όχι μόνο αδιαφορεί πλήρως για την ενεργειακή ένδεια των πολιτών αλλά μέσω του Υπουργού Ανάπτυξης τους προσβάλει καθημερινά, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα μέσα από τις συχνότητες των ταϊσμένων από την Κυβέρνηση ΜΜΕ.

Απαιτείται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία που να φέρει πραγματικό έλεγχο στις τιμές της ενέργειας με την κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα αυτών των κατάπτυστων και επικίνδυνων πολιτικών. Το μόνο σίγουρο ωστόσο, είναι πως η ανακούφιση αυτή δε θα έρθει με τη σημερινή Κυβέρνηση γιατί απλούστατα δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο