ΜέΡΑ25: H μη απάντηση ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ μας θλίβει αλλά δεν μας πτοεί

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
09 Μαρ, 2021

Την περασμένη Κυριακή, μετά τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 απηύθυνε έκκληση στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή δράση: Να προστατεύσουμε την Δημοκρατία και τους πολίτες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη!

Μπροστά στον πρωτοφανή, και εκούσιο, εκτροχιασμό του τρένου της Δημοκρατίας, και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των πολιτών να προστατευτούν από την αστυνομοκρατία, έχουμε υποχρέωση να συσπειρωθούμε σε κοινό μέτωπο υπέρ της δημοκρατικής νομιμότητας. Το ζητούν οι περιστάσεις, το επιτάσσουν οι αρχές μας, το απαιτεί ο δημοκρατικός κόσμος.

Η μη απάντηση των ηγεσιών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ μας θλίβει αλλά δεν μας πτοεί. Θα είμαστε στους δρόμους, στις πλατείες, στους χώρους δουλειάς, στη Βουλή – όπου δίνεται ο αγώνας εναντίον του Νέου Καθεστώτος που στήνει η κυβέρνηση με μπροστάρηδες τους κκ. Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Και πέραν του αγώνα εναντίον της αστυνομοκρατίας τους, το ΜέΡΑ25 θα επιμείνει στην πρότασή μας της 8ης Μαΐου για παλλαϊκή συστράτευση προστασίας των πολιτών από την οικονομική πανδημία που θα φουντώνει όλο και περισσότερο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο