«Το μόνο χρέος μας είναι αυτό απέναντι στα παιδιά μας», Ελευσίνα – 10 Απριλίου 2019

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
11 Απρ, 2019


«Η σχεδιαζόμενη επένδυση με τις αποθήκες της Amazon στην Ελευσίνα που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,είναι ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα της χρεοδουλοπαροικίας αλλά και της αδιαφάνειας που θα αναγκάσει να κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή και κυρίως να διαλύσουν όλα τα φαρμακεία της χώρας μας» τόνισε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στους πολίτες της Ελευσίνας. Στο ίδιο θέμα είχε αναφερθεί αναλυτικά και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Χαραλαμπάκης, ζητώντας την επαγρύπνηνση όλων, σε όσα σχεδιάζονται «πίσω απο τις πλάτες μας».

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Ελευσίνας ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας στις ερωτήσεις και τις απορίες των πολιτών εξήγησε το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 ως την μοναδική ρεαλιστική πρόταση για να προχωρήσει η χώρα σε ριζικές αλλά εφαρμόσιμες πολιτικές, τόσο για την Ελλάδα,όσο και για την Ευρώπη.

Η ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα τόνισε οτι «ξεπουλάνε τα ΠΑΝΤΑ με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος», αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Καταστρέφουν το περιβάλλον, νομιμοποιούν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αυθαιρεσία και παραχωρούν σχεδόν το σύνολο των δημοσίων χώρων «έναντι ανταλλάγματος» ακόμα και για αποδεδειγμένα καταστροφικές χρήσεις. Οφείλουμε να τους σταματήσουμε».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής Δανάη Στράτου με αφορμή ενα προσωπικό της παράδειγμα όταν αναγκάσθηκε για ενα έργο της να απευθυνθεί σε μάστορες της Κρήτης αφού στην Ελευσίνα πλέον συμπυκνώνεται όλη η κρίση της χώρας,εξήγησε γιατί με το ΜέΡΑ25 υπάρχει εναλλακτική πρόταση,υπάρχει ελπίδα.

Απο την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ερικ-Μιλτιάδης Εντμαν τόνισε οτι «εμείς είμαστε ανυπάκουοι, επειδή δεν λέμε ναι σε αυτούς που καταστρέφουν την χώρα» και «το πανευρωπαϊκό κίνημα του DiEM25 που χτίζουμε είναι η απάντηση μας απέναντι στο μαύρο τους».

Χαιρετισμό απήυθυναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα,Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, Δήμος Μούτσης, Γιόχεν Σούλτ, Δημήτρης Δρόσος, Ελευθερία Κατσούλη.

Στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο