“Το ΜέΡΑ25 δίνει τη μάχη για το αυτονόητο”

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Απρ, 2019

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον τύπο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25, κρητικός επιχειρηματίας και οικονομολόγος Γιώργος Λογιάδης, μίλησε για την παρούσα κατάσταση στη χώρα και την επιτακτική ανάγκη ενεργοποίησης όλων των πολιτών, το ΜέΡΑ25 και γιατί συντάσσεται με το αυτό.

«Αυτές  ίσως είναι οι πιο κρίσιμες ευρωεκλογές στην ιστορία  της Ευρώπης.

Οι ευρωπαίοι πολίτες εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα και αναζητούν μια επιλογή που θα τους εκφράσει, για να δημιουργηθεί μια άλλη Ευρώπη, δίκαιη και αποτελεσματική», δήλωσε ο Γιώργος Λογιάδης.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συμπορευθεί με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος έχει κάποια στιγμή υποχρέωση στη ζωή του να συμμετέχει στα κοινά, ένα παραπάνω αυτή την εποχή που η Ευρώπη περνάει μεγάλη κρίση.

Έχοντας  ολοκληρώσει τον κύκλο μου σε πολλούς σημαντικούς τομείς, αυτή τη στιγμή μπορώ να προσφέρω από ένα άλλο επίπεδο, αυτό της πολιτικής.

Επέλεξα τον Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 στην Ελλάδα, διότι θεωρώ – εγώ είμαι μακροοικονομολόγος έχω σπουδάσει στη Γερμανία – ότι το πρόγραμμα είναι άρτιο, ξεκάθαρο με το οποίο συμφωνούμε και στον οικονομικό τομέα όπως και σε άλλους.

Τώρα οι συγκυρίες είναι δύσκολες για την Ευρώπη, άρα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο κόσμος και όχι να απαξιώσει το ευρωκοινοβούλιο και την πολιτική».

Έκανε επίσης λόγο για ένα πρωτοποριακό κίνημα που δεν έχει ξαναγίνει ενώ σχολίασε και τον ιδιότυπο αποκλεισμό του Γιάνη Βαρουφάκη από μερίδα των ΜΜΕ.

«Ένας άλλος λόγος που είμαι με τον Γιάνη είναι ότι όλοι μαζί κάνουμε ένα πρωτοποριακό κίνημα που δεν έχειξαναγίνει.

Ένας  ευρωπαίος πολίτης ξεκινάει να φτιάξει ένα κίνημα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, άρα αξίζει.

Αυτό το bullying που έχει υποστεί η Ελλάδα και ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν το αξίζουμε, πρέπει να το αναποδογυρίσουμε και να δείξουμε ότι ως  Έλληνες είμαστε πρωτοπόροι»

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο